Omlet
to ostatnio moje ulubione śniadanie, ubite białka dodają puszystości,
dlatego rozpływa się w ustach. Mus bananowo-orzechowy to idealny
dodatek, dodaje słodyczy i wzbogaca walory smakowe.
Składniki:
3 białka
4 łyżki płatków owsianych
cynamon
banan
łyżeczka masła orzechowego
garść porzeczek
Białka
ubić na sztywną pianę. Dodać płatki owsiane wymieszane z cynamonem,
smażyć na patelni z obu stron do zarumienienia. Zblendować banana z
masłem orzechowym, wyłożyć na omlet i posypać porzeczkami.
"Twoje ciało nie chce tego robić. Kiedy biegniesz ono mówi Ci aby
się zatrzymała. Dlatego Twój umysł musi być silny. Zawsze posuwasz się za
daleko dla Twojego ciała. Musisz znieść ból, obrać odpowiednią strategię na
pokonanie go... Tu nie chodzi o wiek, nie chodzi o dietę. Chodzi o to jak
bardzo chcesz osiągnąć sukces.” - Jacqueline Gareau
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz